понедељак, 20. јун 2011.

ЈАВНО УПОЗОРЕЊЕ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ ПОВОДОМ НУКЛЕАРНЕ КАТАСТРОФЕ У ЈАПАНУ


Нуклеарна катастрофа у Јапану, где је експлодирао нуклеарни реактор због разорног земљотреса, поново је показала да је свет само глобално село. Последице нуклеарне катастрофе ће свакако превазићи локалне границе и угрозити цео свет. Између осталих, и целу Европу, односно и Србију. Да не би били обманути као после Чернобиљске катастрофе, када су се политичари надметали да нас убеде да нема последица по наше здравље једући зелену салату пред ТВ камерама, сада вас потпуно одговорно и јавно упућујемо да обезбедите Луголов раствор, односно 10% раствор калијум јодида, кога имају све апотеке, и да га превентивно користите против радиоактивних падавина по упутству лекара.
Потребно је узимати само по једну кап 10% раствора калијум јодида (Луголовог раствора) свако јутро, док не нестану разлози превенције од радиоактивног загађења из атмосфере, кao што се превентивно користио над целом популацијом у Пољској после Чернобиљског акцидента. Све повртарске културе, ако не можете да их избегнете у исхрани, морате добро да их исперете под млазом текуће воде. Падавине из ваздуха су ипак завршиле на површини земље, ма шта наши назови стручњаци причали.
Луголов раствор (калијум јодид) садржи елементарни јод који се одмах везује за штитасту жлезду и замењује радиоктивни јод унет из ваздуха у организам где се везао за штитасту жлезду, а затим избацује из организма. На описани начин радиоактивни јод не може да буде дуже време у организму и не може да проузрокује малигна обољења. Нажалост, ту информацију наши тзв. политичари нису пренели грађанима Србије ппосле Чернобиљске катастрофе, него су их преко ТВ екрана обмањивали и тиме направили прави геноцид сопственог народа. На десетине хиљада смртних случајева се у Србији десило због тога као непосредна последица чернобиљске катастрофе 26. априла 1986. године. Сви ти животи би били спасени да су грађани располагали правом информацијом као што је био случај у Пољској и другим западноевропским државама где се на радију и ТВ упутство о употреби калијум јодида понављало сваких пет минута.
Чернобиљска катастрофа је историјска љага на српском здравству која се никад неће моћи ублажити. Изгубљено поверење се више никад не може повратити и зато се не можемо поуздати у људе који и сада прећуткују истину да се над становништвом Србије спроводе монструозни виво експерименти запрашивањем са неба из необележених авиона са непознатим хемијским једињењима и здравственим последицама.

Директор
Никола Алексић, с.р.

Нема коментара:

Постави коментар